Seminar „Tratamente faciale anti-aging”

Sunteți invitați la evenimentul nostru special de prezentare dermaOXY, unde vă vom dezvălui secretele unei pielii sănătoase și strălucitoare! Suntem mândri să vă prezentăm gama noastră inovatoare de produse, create cu pasiune și cu grijă pentru frumusețea și sănătatea pielii dumneavoastră.

Despre dermaOXY:
dermaOXY este mai mult decât un brand de îngrijire a pielii; este o filosofie care celebrează frumusețea autentică și încrederea în sine. Cu o abordare unică, ne concentrăm pe soluții personalizate, menite să vă ofere rezultate remarcabile. Ingredientele noastre atent selecționate și tehnologiile de ultimă oră se îmbină pentru a vă oferi o experiență de înfrumusețare de neuitat.

Produsele noastre:
Fiecare produs dermaOXY reprezintă o combinație echilibrată între natură și știință. De la seruri revoluționare ce oferă hidratare profundă până la creme ce reduc semnele vizibile ale îmbătrânirii, fiecare produs a fost conceput pentru a vă susține în călătoria către o piele mai radiantă și mai sănătoasă. Vă invităm să vă alăturați evenimentului nostru și să descoperiți cum produsele dermaOXY pot deveni noul dvs. secret de frumusețe.

Fiți alături de noi pentru o zi dedicată pielii dumneavoastră. Vă așteptăm cu bucurie și cu surprize speciale pregătite pentru toți participanții. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, vă rugăm să ne contactați la [detalii de contact].

Ne dorim să vă vedem strălucind alături de dermaOXY!

Cu cele mai bune urări,
Echipa dermaOXY România

#dermaOXY Danemark

Invitat special

Lars Melgaard

COO dermaOXY
  • Data : 11 noiembrie 2023
  • Ora: 12:00 - 14:00 (Europe/Bucharest)
  • Reg. Termen limită : 6 noiembrie 2023 00:00
  • Locul de desfasurare: Tomis Garden, București

Termenul limită de înregistrare a expirat!!

Evenimente conexe

Cos de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Facebook Instagram
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Start typing to see products you are looking for.
Magazin
Bară laterală
Lista de dorințe
0 Coș
Contul meu