Politica de confidențialitate pentru magazinul online DermaOxy Romania

Data ultimei actualizări: 31.05.2023

Această pagină descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile tale personale atunci când utilizezi website-ul nostru www.dermaoxy-romania.ro („magazinul online”). Respectăm confidențialitatea și protejarea datelor tale și ne angajăm să le protejăm conform legislației în vigoare în materie de protecție a datelor personale.

1. Colectarea informațiilor personale

a) Informațiile pe care le furnizezi direct: Atunci când te înregistrezi pentru a crea un cont în magazinul nostru online, colectăm anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon, informațiile de plată etc. Aceste informații sunt necesare pentru a-ți putea procesa comenzile și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe website-ul nostru.

b) Informațiile colectate automat: În timp ce navighezi pe magazinul nostru online, putem colecta automat anumite informații despre dispozitivul tău și despre modul în care interacționezi cu website-ul nostru. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate, durata vizitelor și alte informații similare.

2. Utilizarea informațiilor personale

Utilizăm informațiile personale colectate pentru a-ți oferi produsele și serviciile pe care le-ai solicitat, inclusiv pentru a procesa comenzile tale, a-ți trimite actualizări despre starea comenzilor și pentru a te contacta în legătură cu orice întrebări sau probleme legate de comanda ta. De asemenea, utilizăm informațiile personale pentru a-ți oferi informații despre produsele, ofertele și promoțiile noastre, cu acordul tău prealabil.

3. Divulgarea informațiilor către terți

Nu vom vinde, distribui sau transfera informațiile tale personale către terți fără consimțământul tău explicit, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a-ți livra produsele și serviciile pe care le-ai solicitat (de exemplu, parteneri de livrare), sau în cazurile în care suntem obligați prin lege să facem acest lucru.

4. Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile tale personale prin implementarea măsurilor de securitate adecvate, inclusiv măsuri fizice, tehnice și administrative, pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea abuzivă sau divulgarea lor. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de faptul că niciun sistem de securitate online nu este complet sigur și că există întotdeauna un risc de securitate asociat cu utilizarea internetului.

5. Drepturile tale privind datele personale

Îți respectăm drepturile privind datele personale și îți oferim opțiuni pentru controlul acestora. Ai dreptul să accesezi, să corectezi, să ștergi sau să restricționezi utilizarea informațiilor tale personale. De asemenea, poți solicita să primești o copie a informațiilor tale personale pe care le deținem sau să ceri transferul acestora către o altă entitate. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau solicitări privind datele tale personale, te rugăm să ne contactezi utilizând informațiile de contact de mai jos.

6. Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza politica noastră de confidențialitate în orice moment. Vom actualiza data ultimei actualizări deasupra acestei politici. Îți recomandăm să verifici periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

7. Contact

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate sau la modul în care procesăm informațiile tale personale, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la adresa bogdan@dermaoxy-romania.ro sau prin poștă la adresa str. Turnu Roșu 24, Cluj-Napoca.

Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru faptul că ai ales să cumperi de la DermaOxy Romania!